a ja uważam że po nowy samochód mozna sie przejechać nawet 400 km ja jechałem 450 po używany heheh więc nie widze problemu jak mozna zaoszczędzić
Sprawdzone stacje benz. na trasie Warszawa - Częstochowa
Zwiń
X
-
Sprawdzone stacje benz. na trasie Warszawa - Częstochowa
Pytam na wszelki wypadek - zapowiada się, że wyjątkowo często będziemy tę trasę pokonywać. Średnio znam tamtejsze stacje, więc pytam o radę. Wiem mniej więcej, co tankować (od kilku dni ostro i z wielką przyjemnością tu szperam), gorzej z miejscem.
Czekam na sugestie.Dyżurnet.pl - bezbłędny eliminator.
-
-
przede wszystkim nie ma potrzeby tankowac na tej trasie, wystarczy zalać się w wawie :idea:
jeżeli już to ja tankowałem wielokrotnie na statoilu w Czewie przy tej przelotowej trasie przez miasto, po jednej i drugiej stronie i na shellu przy drodze na Tarnowskie Góry.
[ Dodano: Sro 06 Sie, 08 23:16 ]
a na tej trasie nie raz lałem ropę ze statoila w Drobinie, ale do Bydgoszczy tez nie ma sensu tankowac, jedziesz i wracasz na bakuZamieszczone przez wojtassto i ja dodam swoje słowo
Ktoś zna dobre stację na Trasie WAWA-BYDGOSZCZsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Proszę bardzo: ok. 440 km na krajowej 62 (chyba) teren zabudowany Dzierżąźnia, już za Płońskiem, stacja Lukoil b. dobre ceny- obecna dla ON/95 to jak dobrze pamiętam 4,39. Nie ma obawy o wachę- ta pochodzi z pobliskiej rafinerii w Płocku.Zamieszczone przez wojtassKtoś zna dobre stację na Trasie WAWA-BYDGOSZCZ
Tankowałem już kilkanaście razy, żadnych przygód, oprócz tego, że czasami jest trudno zapłacić kartą- mają kłopot z komunikacją portu z bankiem.It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Dokładnie, zazwyczaj stoją przy urzędzie, po prawej stronie jak się jedzie w kierunku Bydgoszczy. Choć ostatnio widziałem Miśków kawałeczek bliżej w kierunku Płońska (schowali się między drzewami coby im słoneczko nie świeciło).Zamieszczone przez szkodai tu uwaga na misiakiIt doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Re: Sprawdzone stacje benz. na trasie Warszawa - Częstochowa
Ja na tej trasie to praktycznie jestem w stanie tankować na każdym Orlenie, co zresztą czynię.Zamieszczone przez OctaduoPytam na wszelki wypadek - zapowiada się, że wyjątkowo często będziemy tę trasę pokonywać. Średnio znam tamtejsze stacje, więc pytam o radę. Wiem mniej więcej, co tankować (od kilku dni ostro i z wielką przyjemnością tu szperam), gorzej z miejscem.
Czekam na sugestie.
Przerobiona stacja po stronie na Cz-we "pod orłem" w Przeszkodzie (rzut beretem za Nadarzynem) potem masz kilka stacji po drodze (m.in. Krzyczkowice) a z powrotem zalewałem w Wólce Jagielczyńskiej bodajże.aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
W ciemno :!:Zamieszczone przez szkodanaprawde na kazdym tankujesz :?: :twisted:
To jest hipoteza w przenośni ujęta :P
Powiem tak, jadę, widzę stację pod orłem, zero zastanowienia, tankuję
aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West